Kangen Banyuwangi



Wis pirang minggu lawase
Sing tau sun sambang
Yo wis pirang panenan
Suwene Sun nyonggo angenan
Nong gandane sang kingjah arum
Nong jemese selendang kawung
Hang meruhi hang nyangkungi
Kakang embok adik lan isun
Wis pirang minggu lawase
Seng tau sun sambang


Sing tau sun sambang
Yo wis pirang panenan
suwene sun nyonggo angenan
ceweh lawase seng tau ngganteni
nggawe mrinane ati iki
mungguh isun urip mulyo
duwe nomo duwe rego
sing kiro lilo medoto lego
kadung durung depani riko
he...belambangan he....banyuwangi
he...pucuk wetan............................