Lebaran Idul Adha neng yogjo

Salam Sejahtera gawe aku dewe yow, Hehehe. Idul Adha wis teko maneh, arep muleh tapi kok tiket kereto entek , terus kapan yow iso muleh, numpak bis wis gak pati wani , akeh ngebute, sopire podo sok sok an..

Mendingan Neng kos wae lah jogjakarta, kost Rainbow, Mugo mugo sesok lebaran besar entok iwak korban akeh maneh, ben iso warek makan makan terus sesok'e baru muleh neng omah banyuwangi, seru lah pokok.

saiki lagi nunggu karnaval bodo besar neng ngarep jalan pondok Krapyak, enek drumbane , hehe tulisane piye yow drumband ngunu yow, awas tulisane sak karepe terus gak nyambung pisan.