keliwat kangen


Kangen siro sun gantung
Non padhange ulan
Kangen siro sun gantung
Nong akehe lintang
Timbang nong ati akeh pikiran
Banguro nong duwuran
Nawi biso memengan
Kangen sun uncalaken
Neng tengah segoro
Ambi deleng delengen
Kembange ati

Nawi ono neng kono
Kadung kecaruk tulung warahen
Kok isun magih demen
Magih ngangen ngangen
Nong cracabane lawang iki
Sung ngenteni
Anane sun ngenteni riko
Bengen tau janji
Sing arep nyulayani
Wirange ati angel
Uliye isun nutupi
Kangen sun uncalaken
Neng tengah segoro
Ambi deleng-delengan
Kembange ati
Nawi ono ring kono.........